Tarieven

Over taxitarieven is de laatste jaren veel te doen geweest. In al haar wijsheid heeft de nationale overheid besloten om de boel maar weer eens op de kop te gooien. Wederom is de situatie voor de ondernemer er niet veel beter op geworden, de klant heeft wel voordeel: wanneer er doorgereden kan worden wordt de rit voordeliger.

Nieuw in de ritprijs is de factor tijd. Vanaf het moment dat de taximeter aangezet wordt, tot het einde van de rit wordt een vergoeding voor de rijtijd in rekening gebracht. Hierdoor wordt doorrijden voordeliger, en filerijden ongunstiger.

prijs berekenen

Triple Seven Taxiservice heeft een handige prijsberekeningstool op de site staan, eventueel kunt u uw ritprijs ook berekenen op taxiprijsberekenen.nl

Tarieven

Auto:

  • Instaptarief €2,80
  • Vervolgkilometers €2,08 /km
  • Tijdstarief gedurende de rit: €0,34 /minuut

Busje

  • Instaptarief maximaal €5,75
  • Vervolgkilometers €2,62 /km
  • Tijdstarief gedurende de rit: €0,39 /minuut
  • U betaalt alleen het bustarief wanneer u met meer dan 5 personen instapt, of wanneer u dusdanig veel bagage heeft dat het niet in een normale auto vervoerd kan worden.

Verder weg?

Wanneer u wat verder weg moet zijn, of wanneer u vaker hetzelfde traject wilt reizen, dan kunnen wij u wellicht een aantrekkelijke korting aanbieden

Bel of mail daarom voor een vrijblijvende offerte.

Pinnen in de taxi

In de taxi's van Triple Seven Taxiservice kunt u zonder toeslag de rit met pin of credit card betalen. Steeds meer van onze partners bieden deze service ook aan. Zo rekent u simpel en veilig af.

Quick info

Taxi Eindhoven biedt taxivervoer voor de hele regio Eindhoven. Wij werken uitsluitend met zorgvuldig geselecteerde kleine ondernemers.

Adres:

Hoogstraat 322a
Eindhoven
5654NJ
Nederland
+31402867777

Taxi Eindhoven

Waardering 4.4 uit 5 gebaseerd op 1408 reviews.

Laatste rating:

4.8 uit 5 op maandag 08 februari 2016, om 21:00