luchthavens

Of u nu op zakenreis gaat, of op vakantie, er moet een boel geregeld worden. Over "hoe kom ik er?","waar parkeer ik de auto?", "kom ik op tijd?" hoeft u zich wat ons betreft geen zorgen te maken. Het antwoord heeft u namelijk al gevonden.

Uw vakantie of zakenreis begint bij uw voordeur, u heeft nergens omkijken meer naar. Onderweg geniet u van een muziekje, filmpje of het uitzicht, en voor de liefhebbers is er achterin de taxi ruimte genoeg om op de laptop de laatste dingetjes te regelen.

Luchthaven tarieven

  • Schiphol, Dusseldorf en Zaventem: vanaf €150
  • Weeze en maastricht Aachen: vanaf €125
  • Frankfurt am Main: vanaf €350
  • Toeslag busje: €25

Waarom "vanaf" prijzen?

Bovenstaande tarieven verschillen ongeveer 45% met de standaard meterprijs. In de spits is het niet haalbaar voor deze tarieven te rijden. Wij maken daarom vooraf een inschatting van de te verwachten drukte en stellen aan de hand daarvan de prijs vast. Uiteraard geldt hier: afspraak = afspraak, dus u komt niet achteraf voor verrassingen te staan.

Bel of mail daarom voor een vrijblijvende offerte.

Pinnen in de taxi

In de taxi's van Triple Seven Taxiservice kunt u zonder toeslag de rit met pin of credit card betalen. Steeds meer van onze partners bieden deze service ook aan. Zo rekent u simpel en veilig af.

Quick info

Triple Seven Taxiservice

P. Nuytsstraat 134
5665 JJ Geldrop
T: 040 286 7777
M: 06 46 777 777